StadleR form

Kehitämme tyylikkäitä ja käyttökelpoisia kodinkoneita ja intohimomme on tuottaa innovaatioita koteihin. Keskitymme huoneilman ja sisätilojen ilmaston parantamiseen. Varustamme kotisi upeilla ja rakastettavilla laitteilla. Tuotteemme ovat ykkösluokkaa muotoilussa, toiminnallisuudessa ja käytön helppoudessa ja ne ovat luotettavia asuinkumppaneita.

Missio

Haluamme parantaa ja kehittää ilmankäsittelyn maailmaa. Siksi kehitämme rakastettavia kodinkoneita, jotka edustavat ylivertaista muotoilua. Tuotteemme ovat helppoja ja intuitiivisia käyttää ja ne ovat energiatehokkaita. Uusien tuotteiden kehitystarve nousee aina henkilökohtaisesta tarpeesta. Haluamme luoda elegantteja ja hyödyllisiä laitteita, jotka parantavat hyvinvointiamme.

Arvot

Me laitamme ideamme käytäntöön: Me teemme sen! Meistä on erittäin tärkeää, että hyvät ideat realisoituvat ilman josseja ja muttia. Emme seuraa muiden yritysten strategioita vaan keskitymme omiin vahvuuksiimme. Luomme tuotteita, joista voimme olla varmoja, että ne täyttävät asiakkaidemme odotukset, tai jopa ylittävät ne. Kommunikaatiomme on rehellistä – emme halua piilotella mitään ja olemme “pelkkänä korvana” kaikenlaisille ehdotuksille!

Martin Stadler

Martin Stadlerin haastattelu

Katso videolta, miksi Martin Stadler perusti yrityksensä, minkälaisia haasteita hän kohtasi ja miten Stadler Form tuotteet syntyvät.