StadleR form

Stadler Form jakelijana sekä maahantuojana suomessa toimii Suomen Sähkötuonti Oy, https://sahkotuonti.fi/ 

Stadler Form kehittää käyttökelpoisia ilmanlaatua parantavia kodinkoneita ja tuottaa innovaatioita koteihin. Alansa johtavia sisäilmanlaatua parantavien laitteiden kehittäjä sekä valmistaja. Stadler Form varustaa kotisi upeilla ja rakastettavilla laitteilla jotka sopivat moderniin sisustukseen. Tuotteet ovat ykkösluokkaa muotoilussa, toiminnallisuudessa ja käytön helppoudessa ja ne ovat luotettavia asuinkumppaneita.

Missio

Stadler Form parantaa ja kehittää sisäilman laadun laitteita sekä niiden tunnettuutta. Rakastettavia kodinkoneita, jotka edustavat ylivertaista muotoilua. Tuotteet ovat helppoja ja intuitiivisia käyttää ja lisäksi ne ovat energiatehokkaita. Uusien tuotteiden kehitystarve nousee aina henkilökohtaisesta tarpeesta. Stadler Form luo elegantteja ja hyödyllisiä laitteita, jotka parantavat hyvinvointiamme.

Arvot

Ídeat käytäntöön: On erittäin tärkeää, että hyvät ideat realisoituvat ilman kompromisseja. Stadler Form ei seuraa muiden yritysten strategioita vaan keskittyy omiin vahvuuksiin. Tuotteita, jotka varmasti täyttävät käyttäjien odotukset, tai jopa ylittävät ne. Emme halua piilotella mitään ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita tuotekehityksessä!

https://www.stadlerform.com/en 

 

Oskar ilmankostutin

Martin Stadlerin haastattelu

Katso videolta, miksi Martin Stadler perusti yrityksensä, minkälaisia haasteita hän kohtasi ja miten Stadler Form tuotteet syntyvät.