Näytetään ainoa tulos

Terveysalan ammattilaiset suosittelevat suhteelliseksi sisäilmankosteudeksi 40-60%. Jos ilmankosteus nousee yli 60%, ilma luokitellaan kosteaksi. Tämä edistää homeitiöiden kasvua. Kosteudenpoistaja auttaa vähentämään kosteutta sisäilmassa ja optimoimaan kosteusprosentin, jotta hometta ei pääse muodostumaan. Kostea sisäilma voi aiheuttaa myös pahaa hajua, tummia jälkiä seiniin ja ikkunanpuitteisiin, sekä vesitippoja seiniin ja ikkunoihin.

Lue lisää

os pyykkisi kuivuminen kestää kauan, on kosteudenpoistaja myös tähän ratkaisu. Kosteudenpoistajat tukevat nopeaa ja energiatehokasta pyykinkuivaamista. Kannettavaa kosteudenpoistajaa on myös kätevä siirrellä eri huoneiden välillä. Stadler Form kosteudenpoistajat auttavat säilyttämään optimaalisen ilmankosteuden kodissasi kuivaamalla ilmaa, poistamalla kosteutta ja tasaamalla ilmankosteuden terveelliselle tasolle.

Lue vähemmän

 
Varasto loppu
479,00 
  • kuivausteho päivässä: 20 litraa
  • äänitaso: 33 – 44 dB
  • hygrometer: Kyllä
Käytämme sivustollamme evästeitä tarjotaksemme paremman selailukokemuksen. Selaamalla sivustoamme tai valitsemalla "accept", suostut evästeiden käyttöön.