MITTAA ILMANKOSTEUS

Laita Selina Little kosteusmittari toimintaan ja tarkkaile kosteutta 24 tuntia. Jos suhteellinen ilmankosteus on pysyvästi alle 40%, tarvitset ilmankostuttimen. Mikäli ilmankosteus ylittää 60%, tarvitaan kosteudenpoistajaa.

TESTAA VEDEN KOVUUS

Määritä veden kovuus pakkauksesta löytyvällä testiliuskalla. Jos käytössäsi on kova vesi, jonka kovuus on alle 14° dH, emme suosittele ultraääni-ilmankostutinta. Käytä tällöin höyryttävää kostutinta.

MÄÄRITÄ HUONEEN KOKO

Mitä suurempi huone, sitä tehokkaampi ilmankostuttimen on oltava. Tässä kaava huoneen koon laskemiseksi neliömetreinä.

Jos useita huoneita on yhdistetty avoimilla ovilla, on laskettava huoneiden kokonaispinta-ala. Jos huonekorkeus on yli 2,5 m, tarvitaan enemmän kosteutustehoa.

VALITSE ILMANKOSTUTIN

Valitse olosuhteitasi vastaava tilanne ja saat ehdotuksen, mikä valikoimastamme sopiva tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Vallitsevat olosuhteet

Isojen sisarustensa tapaan Oskar-pieni ilmankostutin on taloudellinen kuluttaja, jolla on erinomainen suorituskyky! Höyrystimenä se kostuttaa ihanteellisesti pienet, jopa 30 m2: n huoneet kahdella tehotasolla. Kasvi- ja tekstiilikuiduista valmistettu ympäristöystävällinen suodatin erottaa hänet myös ekonomistina. Himmennettävien LEDien, erittäin hiljaisen luonteen ja eteeristen öljyjen lempeän jakautumisen ansiosta se on erityisen terveellinen huonetoveri makuuhuoneessa! Ja koska se tulee samasta perheestä, se sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on tyhjä, mutta se voidaan helposti täyttää täyttöaukon kautta.

Oskar evaporaattori

Anton on täydellinen valinta pienempiin huoneisiin, eikä liian kovaan veteen. Kestävästä materiaalista valmistettu ultraäänikostutin jakaa kosteuden ihanteellisesti huoneeseen. Water Cube™ varmistaa hygieenisyyden. Ohjauspainikkeet ovat tyylikkäästi piilossa laitteen alapuolella. Veden tason mittarin LED-merkkivalo muuttuu punaiseksi, kun vesisäiliö on tyhjä.

Anton ultraäänikostutin

Jos ilma on kostutettava pienellä virrankulutuksella, Oskar-kostutin on oikea! Taloudellinen höyrystin mahdollistaa tarkan kostutuksen sen hygrostaatin ansiosta. Oskar sammuu automaattisesti, kun säiliö on tyhjä. Makuuhuoneessa Oskar-ilmankostutin toimii melkein huomaamatta – sen ledit voidaan himmentää. Muistitoiminto muistuttaa sinua suodattimen vaihtamisesta. Ja jotta hyvinvoinnin tunne olisi täydellinen, Oskar levittää valitsemasi tuoksun astian avulla!

Oskar evaporaattori

Pienestä koostaan ​​huolimatta Eva little on erittäin tehokas. Se kostuttaa ultraääniteknologian avulla ja luo näkyvän sumun, joka lisää nopeasti huoneen kosteutta. Sisäänrakennettu hygrostaatti mittaa kosteuden ja säätää sen haluttuun arvoon. Älykäs ilmankostutin saavuttaa ja ylläpitää asetetun kosteuden hiljaa ja tehokkaasti. Eva little on varustettu kalkinestopatruunalla ja Water Cubella.

Eva Little ultraäänikostutin

George on helppohoitoinen, rauhallinen ja samalla voimakas kaveri. Se kostuttaa huoneilman ihanteellisesti, ja vedessä pyörivät levyt suodattavat pienimmät hiukkaset ilmasta – siunaus jokaiselle allergialle. Sekä lasit että vesipannu voidaan puhdistaa helposti astianpesukoneessa. Sen integroitu hygrostaatti mahdollistaa tarkan tavoitekosteuden asettamisen tai vaihtoehtoisesti antaa Georgein käydä jatkuvasti. Automaattitilassa George valitsee automaattisesti sopivan kostutustason. Tällä tavoin se saavuttaa halutun kosteustason erittäin hiljaisesti ja energiatehokkaasti. George soveltuu ihanteellisesti myös makuuhuoneeseen: alemmalla tasolla se on tuskin kuultavissa, sen LEDit voivat tummentua ja tarvittaessa levittää suosikki tuoksusi huoneeseen.

Oskar evaporaattori

Eva puhaltaa sumun korkealle ultraääniteknologialla ja varmistaa tarkan kosteustason ulkoisen anturin avulla. Remote Sensor™ teknologialla varustettu anturi toimii myös kaukosäätimenä. Tehokkuudestaan huolimatta Eva on myös herkkä – automaattitilassa Adaptive Humidity™ -teknologian ansiosta Eva säätyy automaattisesti saavuttaakseen ja ylläpitääkseen halutun kosteustason – hiljaa ja tehokkaasti. Veden esilämmitys ei ainoastaan ​​lisää kostutustehoa, vaan myös tuottaa miellyttävän lämpimän sumun. Viisi kosteutustehoa välillä 30-75%. LED-merkkivalot voidaan himmentää tai sammuttaa kokonaan.

Eva ultraäänikostutin

Jos ilmankosteus on pysyvästi liian korkealla tasolla, toimivan ja säännöllisen ilmanvaihdon lisäksi vain kosteudenpoistaja voi todella auttaa. Myös tässä huoneen koko on ratkaisevan tärkeä.

Albert kosteudenpoistaja